Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstbomenverkoop Welkoop Hasselt in volle gang 

Geplaatst op: 9 december 2021

(Adv.) Welkoop Hasselt is deze dagen weer dé plek om een mooie kerstboom uit te zoeken. Naast de vertrouwde bomenrassen heeft ondernemer Roel Visscher dit jaar met de Quicktreestand ook een fraaie standaard in de verkoop.

Visscher: “Om de boom te gebruiken voor de Quicktreestand boren wij een kaarsrecht gat aan de onderkant van de stam. De boom plaats je daarop en blijft stevig staan. De standaard dient direct als waterreservoir waardoor gezaagde bomen mooi de feestmaand doorkomen.” Het zijn de laatste jaren sowieso de gezaagde varianten die het meest in trek zijn. “Gezaagd verkopen we ze tot wel drie meter hoog, en grotere bomen zijn al een paar jaar de trend.” Vooral de kleinere boompjes in pot worden meer met kluit verkocht. Niet veranderd is de populariteit van de Nordmann met relatief zachte naalden en fraaie vorm. Daarnaast heeft Welkoop Hasselt ook de Omorika, Fraseri en de Fijnspar voor wie wat anders zoekt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500