Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vaccinatiemoment Steenpoort

Geplaatst op: 9 december 2021

Woensdagavond 15 december is er weer een mogelijkheid om een Covid-vaccinatie te halen in de Steenpoort. Tussen 17.00 en 20.45 uur zijn belangstellenden welkom.

Mensen die een eerste vaccinatie willen, kunnen zich zonder afspraak melden, maar dienen wel een ID-bewijs mee te nemen. Als u al een oproep voor een boostervaccinatie heeft gekregen, maar nog geen afspraak bij de GGD hebt gemaakt, mag u met deze oproep en uw ID bewijs komen.

Heeft u nog geen oproep gekregen, maar valt u wel in de leeftijdscategorie die aan de beurt is (op dit moment mensen geboren in 1947 of eerder) dan kunt u ook een vaccinatie halen als uw laatste vaccinatie langer dan een half jaar is geleden of 6 maanden na uw laatste besmetting met Covid-19.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500