Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heutink Groep sponsort springkussen van Bestevaer

Geplaatst op: 13 december 2021

De in Genemuiden gevestigde Heutink Groep bestaat 100 jaar en gedurende dit jaar heeft de organisatie daar op verschillende manieren bij stilgestaan. Op 20 december hoopt Heutink een nieuw springkussen te overhandigen aan Bestevaer.

In maart 2021 ging- ter ere van het 100-jarige bestaan van Heutink- het interne sport- en beweegevenement onder de noemer ‘Tandje er bij met Boele’ (genoemd naar de mascotte Bever Boele) van start. Maandenlang fietsten, renden en wandelden de medewerkers (met partners) wat af, onder begeleiding van ervaren coaches en voedingsdeskundigen. Ieder bewogen uur leverde €10.- op voor het goede doel, waaronder Plastic Soup Foundation en Trees for all . Ook de medewerkers mochten een doel aandragen en zo droeg Marco van ’t Noordende het zwembad Bestevaer in Genemuiden als goed doel aan. Heutink sponsort een nieuw springkussen, wat het zwembad hard nodig had.

Op 8 en 9 juli was het tijd voor de slotfinale waarbij de medewerkers zich 24 uur lang langs bouwprojecten van bouwbedrijf én ontwikkelaar Heutink Groep voortbewogen. Dit bracht ze onder meer naar Amsterdam, Lelystad, Dronten, Almere en Genemuiden.

Moe maar voldaan werden de deelnemers die vrijdagmiddag onthaalt bij het hoofdkantoor in Genemuiden en werd het eindbedrag van €100.000.- bekend gemaakt. Het bedrag wordt over de vele goede doelen verdeeld, waaronder dus ook zwembad Bestevaer.

De overhandiging van het springkussen heeft even op zich laten wachten vanwege de situatie rondom Corona, maar op maandag 20 december 2021 kan het dan toch eindelijk plaatsvinden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen. Marco van ’t Noordeinde én CEO Helmich Heutink zijn hier namens Heutink Groep bij aanwezig.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500