Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steenpoort geschrokken van brutale reacties op prikavond

Geplaatst op: 15 december 2021

Een bijzondere avond in medisch centrum De Steenpoort. Het vaccinatiemoment in De Steenpoort mondde uit in een race om de boosterprik. Sommige bezoekers waren niet gediend van de lange wachtrij en toonden hun ongenoegen in de richting van het aanwezige zorgpersoneel.

De GGD wilde vanavond in eerste instantie alleen mensen prikken die nog geen vaccin hadden gehaald. Maar door de onduidelijke communicatie vanuit de Rijksoverheid stonden op een gegeven moment bijna 100 mensen in de rij. Ook de entree van De Steenpoort stond vol met mensen.

“Het werd er niet gezelliger op. Mensen hadden een grote mond, begonnen ons bijna te bedreigen en hadden veel commentaar op de gang van zaken. Als mensen geen geduld hebben, kunnen ze misschien beter ergens anders een prik halen. Wij hadden ook niet gerekend op zoveel animo. Gelukkig hebben we wel 30 mensen kunnen prikken die nog niet gevaccineerd waren. Daarnaast zijn er nog 180 boosterprikken uitgedeeld”, besluit Marian van Dijk namens de Steenpoort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500