Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kersttrein van GOV ondersteunt ook dit jaar tal van goede doelen

Geplaatst op: 16 december 2021

Ook dit jaar heeft de Genemuider Ondernemers Vereniging weer een loterij voor het goede doel. In aanloop naar kerstavond kunnen mensen loten kopen waarmee ze direct kans maken op prachtige prijzen.

De loten kosten 2,00 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Vivaldi, de Groene Lantaarn en Albert Heijn Bart Knap. De opbrengst gaat naar Refilwe, Blokhuis, HilaBelt, Bas van Goor Foundation en stichting Gave Anita Eenkhoorn. Alle doelen hebben een link met Genemuiden.

Op 24 december rijdt de kersttrein door Genemuiden. Vanaf 19.30 worden prachtige prijzen uitgedeeld bij de winnaars aan huis. Dit is allemaal live te volgen via de collega’s van BremanNet en via Genemuiden Actueel. Prijzen zijn onder meer waardebonnen van de lokale middenstad, een fiets, een tv, een tables en nog tal van andere mooie prijzen. De organisatie vraagt u om uw adres op het lot te schrijven. Loten zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500