Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondanks de lockdown toch shoppen bij Pand 21

Geplaatst op: 20 december 2021

(Adv.) Het is maandag, een nieuwe week, maar deze begint helaas anders dan voorgaande weken. Wij mogen de winkel niet openen en dat in deze feestelijke en gezellige periode voor de feestdagen.

Gelukkig kunnen wij contact houden via FB en insta, wij laten de komende weken dan ook zoveel mogelijk kleding zien door middel van filmpjes en foto’s. Zowel de kleding met 40% korting als de nieuwe voorjaarscollectie, die ook al weer binnen komt.

Onze collectie kleding en schoenen is uiteraard ook te zien op onze webshop en de nieuwe voorjaarscollectie zal deze week tevens online komen. Heb je iets moois gezien en wil je het graag passen: neem dan even contact met ons op, in overleg brengen & halen wij de kleding bij jou thuis. Ook afhalen aan de winkel is mogelijk.

Kortom, wij zijn blij met jou als klant en willen er alles aan doen om deze weken contact te houden en jullie van mooie kleding en accessoires te voorzien.

Wij zijn iedere dag, tijdens de normale openingstijden van de winkel, bereikbaar: 06-13129234 – www.pand-21.nl – info@pand-21.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500