Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek blijft open

Geplaatst op: 21 december 2021

Alle vestigingen van de Bibliotheek Zwartewaterland blijven open, volgens normale openingstijden. Op zaterdag 18 december kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland open mogen blijven voor publiek. De geldende coronamaatregelen blijven van kracht in de Bibliotheek Zwartewaterland.

Er worden geen nieuwe activiteiten georganiseerd, mondkapje vanaf 13 jaar is verplicht en natuurlijk de 1,5 meter afstand. Op die manier kunnen alle bezoekers én medewerkers de Bibliotheek veilig bezoeken. Tijdens de feestdagen gelden er wel andere openingstijden. Kijk hiervoor op de website.

De informatiepunten en digitale loketten kunnen, binnen de maatregelen, open blijven en ook de cursussen kunnen door blijven gaan. Op de website van de Bibliotheek Zwartewaterland is te vinden wat er wel en niet mogelijk is.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500