Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstprogrammering CBO

Geplaatst op: 23 december 2021

De Christelijke Bejaarden Omroep is ook tijdens de kerstdagen weer te beluisteren via het signaal van Zwartewater FM. Te beginnen op kerstavond, dan is er van 20:00 tot 21:30 uur een kerstprogramma.

“U kunt op 24 december luisteren en meezingen met verschillende kerstliederen en wordt het kerstverhaal verteld, afgewisseld met muziek en gedichten. Ook zal burgemeester Bilder een kersttoespraak houden en wordt u uitgenodigd om vanaf 21.00 het Stille nacht en het Ere zij God buiten mee te zingen voor uw deur, met uw radio in uw hand”, aldus het CBO-bestuur.

“Ook op eerste kerstdag hopen we gewoon bij u te zijn vanaf 19.00, u kan dan iemand bemoedigen of feliciteren met een mooi kerstlied, er is een overdenking, een kerstgedichtenkwartier en vanaf 20.45 een kerstspecial met leuke gesprekken met interessante gasten”, besluiten de radiomakers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500