Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoonloopmat voor alle huishoudens van Genemuiden

Geplaatst op: 23 december 2021

Beste inwoners van Genemuiden,

Eerder dit jaar heeft u in de lokale media kunnen lezen dat ons bedrijf VEBE het 75 jaar jubileum mocht gedenken. Een bijzondere mijlpaal waar we aan het eind van dit roerige jaar nog even bij stil willen staan.

75 jaar is (als het ons gegeven mag worden) een heel mensenleven en in al die jaren hebben meerdere generaties Genemuidenaren meegewerkt aan het bedrijf wat er vandaag staat.

Genemuider DNA

Van noeste arbeid direct na de Tweede Wereldoorlog, in het verwerken van kokosvezels, tot het bedienen van high-tech naaldvilt-lijnen anno vandaag

Al deze veranderingen zijn volop zichtbaar in de historie van VEBE maar het fundament onder het geheel is het Genemuider DNA wat diep geworteld zit en minder onderhevig is aan alle veranderingen die er in al die tijd geweest zijn.

Dit DNA stamt niet alleen van de Genemuider werknemers van VEBE maar is en wordt door alle inwoners gevormd.

Welkomstmat als cadeau

Als dank hiervoor willen we (net als bij het 50-jarig jubileum) alle huishoudens een schoonloopmat uit eigen productie aanbieden met daarop een print van ons nieuwe logo. Het is een welkomstmat waarvan de gastvrije boodschap door de huidige lockdown helaas wordt ingeperkt. Echter is de kwaliteit dusdanig sterk dat deze (hopelijk) ook na dit corona tijdperk nog lang van dienst kan zijn!

Allen een gezegend kerstfeest en voorspoedig & gezond 2022 gewenst samen met uw dierbaren!

VEBE

Member of the Condor Group

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500