Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veurleezn op zolder: ‘Tumult in oavmdlicht’

Geplaatst op: 23 december 2021

Deze week de zesde en voorlopig laatste aflevering van ‘Veurleezn op zolder digitaal’: de online-variant van de jaarlijkse voorleesavond van dialectverhalen.

De afgelopen vijf weken kwam de Taelkrink digitaal bij u thuis een streektaalverhaal voorlezen. Deze week volgt het zesde en laatste verhaal van deze serie: het verhaal ‘Tumult in oavmdlicht’ van Wim Nijboer. In verband met kerst deze keer niet op vrijdag maar al op donderdag. Hiermee sluit de Taelkrink de serie voorlopig af, maar mogelijk dat er tegen het voorjaar een vervolg komt. Houd daarvoor de lokale media in de gaten. En mocht u een verhaal hebben gemist of nog eens opnieuw willen bekijken en beluisteren, de links naar alle verhalen zijn terug te vinden op de website van de St. Vrienden van Oud Genemuiden: www.oudgenemuiden.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500