Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prachtige prijzen uitgereikt met Kersttrein

Geplaatst op: 24 december 2021

Meerdere huishoudens in Genemuiden zijn vanavond verrast met prachtige prijzen van de GOV. Onder meer een minuut gratis winkelen, een prachtige fiets en een winkelwagen vol chocolade werden afgeleverd bij de prijswinnaars.

Ondanks de haperende verbinding blikt GOV-voorzitter Martijn Jansen terug op een geslaagde editie waarvan ruim 3000 kijkers hebben genoten. De eindopbrengst gaat naar vijf goede doelen uit Genemuiden. Maandag maakt de organisatie bekend wie er nog meer in de prijzen zijn gevallen. Er worden namelijk nog 25 GOV-bonnen verloot.

Klik hier om stukken terug te zien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500