Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Visscher-Caravelle zamelt ton in voor strijd tegen ALS

Geplaatst op: 24 december 2021

Afgelopen maandag mochten de medewerkers van Visscher-Caravelle BV de actie GO4SMIT! ,voor hun collega Erwin Smit en stichting ALS, afsluiten. Hun collega Erwin kreeg in 2018 de diagnose ALS, ze kunnen direct weinig voor Erwin betekenen maar kwamen met zijn allen in actie voor stichting ALS.

De medewerkers hebben hun machteloosheid omgezet naar daadkracht. Thomas Acda (ambassadeur), Tom Bos (bestuurder) en Marian van Eldik (relatiemanager) van stiching ALS kwamen deze week naar Genemuiden om de cheque in ontvangst te nemen.

Begin dit jaar was het doel op 15.000 euro gezet. Maar niemand dacht dat er een bedrag van meer dan 100.000 euro op de teller zou staan. De eindstand is 102.014,- euro.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500