Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselbank Zwartewaterland dankt alle gulle gevers

Geplaatst op: 27 december 2021

De Voedselbank Zwartewaterland is blij verrast door alle steun die het de laatste tijd heeft ontvangen. Mede door de coronamaatregelen heeft de inzamelingsactie bij de supermarkten minder opgeleverd dan in andere jaren. Hierdoor is de voorraad kleiner dan normaal.

De pakketten die worden verstrekt worden samengesteld vanuit de opbrengst van de supermarktacties. Deze worden aangevuld met voedsel dat via de landelijke organisatie wordt verstrekt en producten die wekelijks bij de plaatselijke supermarkten worden ingezameld. Financiële steun stelt de Voedselbank in staat om het pakket aan te vullen met fruit, groente en zuivel. Op deze manier kan er een evenwichtig en zo gezond mogelijk pakket worden samengesteld.

Zonder de steun van bedrijven, organisaties, instellingen, kerken, verenigingen, scholen, de gemeente Zwartewaterland en particulieren was dit niet mogelijk. Het bestuur wil dan ook alle gulle gevers hartelijk bedanken voor deze hartverwarmende hulp. Daarnaast is er ook de dankbaarheid voor voldoende vrijwilligers die telkens weer een deel van hun vrije tijd opofferen. Zonder hen is het niet mogelijk om de Voedselbank in stand te houden. Ook wil de Voedselbank diverse bedrijven uit Zwartewaterland bedanken voor hun extra steun in de kerstperiode. Hierdoor werden de gezinnen die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank tijdens een extra uitgifte voor de kerstdagen verrast met o.a. een goed gevuld kerstpakket en een mooi vleespakket.

De Voedselbank financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL63 RABO 0161 0577 21 t.n.v. Stichting Voedselbank Zwartewaterland te Hasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500