Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Lösse Eindties’ brengt nieuwe single uit: ‘Missn’

Geplaatst op: 30 december 2021

Vanavond hebben de Genemuider muzikanten van ‘Lösse Eindties’ een nieuw nummer met de titel ‘Missn’ uitgebracht. De Gaellemuniger tekst is geschreven door Wim Rietman, de muziek is door Maaike Brouwer gecomponeerd en de heren van Lösse Eindties namen arrangement, productie en uitvoering voor hun rekening.

In deze corona tijd is het praktisch onmogelijk om op te treden. Om die reden is ook dit lied weer tot stand gekomen door meerdere thuisopnames van de verschillende leden van Lösse Eindties te combineren. ‘Missn’ is het zesde liedje van Lösse Eindties dat op deze manier tot stand komt. Een lastig proces, maar het resultaat mag er wezen volgens de betrokkenen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500