Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden kan boosteren zonder afspraak

Geplaatst op: 10 januari 2022

In Zwolle, aan de Meeuwenlaan, is het vanaf dinsdag 11 januari mogelijk om zonder afspraak de boosterprik te halen. Ook voor een eerste of tweede prik kunnen mensen uit Genemuiden hier terecht. 

Martijn van Leeuwen namens GGD IJsselland: “Natuurlijk kun je je ook nog steeds op afspraak laten vaccineren. Dat gaat op de priklocatie zelfs net iets sneller, omdat je dan al geregistreerd bent. Een afspraak plannen kan via coronavaccinatie-afspraak.nl. Vaccinaties op onze locatie aan de Paxtonstraat in Zwolle zijn enkel op afspraak. Alle vaccinatielocaties en openingstijden zijn te vinden op onze site.”

GGD IJsselland biedt de mogelijkheid voor het ‘boosteren zonder afspraak’, omdat er nu ruimte voor is. “Hopelijk verlaagt vrije inloop de drempel”, aldus Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccineren bij GGD IJsselland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500