Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf lokale goede doelen ontvangen cheque van 1000 euro

Geplaatst op: 12 januari 2022

Vijf goede doelen ontvingen vanavond ieder een cheque van 1000,00 euro uit handen van de Genemuider Ondernemers Vereniging. De GOV organiseerde eind vorig jaar de actie met de ‘Gaellemuniger Kersttrein’ en dat leverde uiteindelijk 5000 euro op.

Er werden ruim 2500 loten verkocht van 2,00 euro per stuk. De prijzen die verbonden waren aan de loten werden op kerstavond rondgebracht. De actie van de GOV, Breman Net en Genemuiden Actueel zorgt er voor dat de volgende goede doelen mochten rekenen op een cheque: Refilwe, Blokhuis, PhilaBelt, Bas van Goor Foundation en stichting Gave Anita Eenkhoorn.

De organisaties dankten de bemanning van de kersttrein van harte voor de bijdrage.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500