Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcaswinkel vanaf dinsdag weer open

Geplaatst op: 14 januari 2022

Op dinsdag 18 januari opent de Dorcaswinkel aan de Schering weer de deuren. De kringloop laat maximaal 25 klanten naar binnen, die ieder een mandje dienen te gebruiken. 

Marja Vermaning vertelt namens het bestuur: “Winkel actief en doelgericht, zo hoeft niemand lang buiten te wachten. Kom zoveel mogelijk alleen. Neem uw kinderen alleen mee als dit noodzakelijk is voor het passen van schoenen, schaatsen of kleding. Onze chauffeursdiensten beperken wij tot bezorgen. Goederen ophalen doen wij nog niet. Dinsdag tm vrijdag van 10.00 tot 15.30 kunt u goederen komen brengen en op zaterdag tot 12.30 uur.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500