Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA trapt campagne sportief af

Geplaatst op: 15 januari 2022

Blij en voldaan, maar met rode gezichten en bezwete voorhoofden stapten enthousiaste CDA-ers deze zaterdagochtend van de spinning bikes bij SportBalanz in Zwartsluis. Daarmee start voor de fractie de campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

“We zijn blij voor alle sportschoolhouders en sportclubs in Zwartewaterland dat ze hun poorten weer mogen openen. En blij voor alle sporters die weer lekker actief en sportief aan de slag kunnen”, zegt Arjan Aalbers. “We vinden bewegen en sporten erg belangrijk als CDA Zwartewaterland. Dan moet je zelf ook het goede voorbeeld geven”, vult Wieneke Bonsink aan.

“In ons programma is het stimuleren van sport en beweging ook een belangrijk thema. We geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Voldoende bewegen draagt sterk bij aan een goede gezondheid en het geeft vaak ook veel plezier samen, en sociale verbondenheid. Die sociale kant, dat samen plezier maken, is een niet te onderschatten aspect”, zegt Erik van der Stouwe. “Daar gaan we ons hard voor maken. Goede sportvoorzieningen en gezonde sportverenigingen in alle kernen zijn daarvoor een must”.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500