Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Persoonlijk kennismaken met Hervormde scholen

Geplaatst op: 17 januari 2022

(Adv.) De geplande open dagen bij de Hervormde scholen op 17,18 en 19 januari gaan helaas niet door, maar dat betekent niet dat u niet welkom bent. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze locaties.

De Hervormde scholen en Kindcentra zijn volop in ontwikkeling en bouwen samen aan de toekomst. Een toekomst waarin we door zullen ontwikkelen van drie naar twee locaties. Op al onze locaties staan we voor onderwijs en opvang vanuit een goed onderbouwde, doorgaande lijn. Uiteraard zetten we hierbij volop in op de ontwikkeling van kinderen en bouwen we aan goed onderwijs. Onze overtuiging is dat veiligheid en onderling vertrouwen daarbij van essentieel belang van. Onze Kindcentra zijn geen ‘onderwijsfabrieken’, maar ontmoetingsplaatsen. Waar iedereen wordt gezien en er voor iedereen aandacht is.

We geloven echter niet alleen in goed onderwijs, doorgaande leerlijnen, veiligheid en onderling vertrouwen. Onze overtuigingen vinden voor- en boven alles hun grondslag in ons Geloof. Als Hervormde Schoolvereniging is dat allereerst waar we voor staan en wat we de kinderen mee proberen te geven.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met de directie van (één van) onze locaties en maak een afspraak. Welkom!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500