Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geboren Sluziger toegetreden tot Tweede Kamer

Geplaatst op: 18 januari 2022

Stieneke van der Graaf is vandaag weer toegetreden tot de Tweede Kamer. Omdat Carola Schouten haar kamerzetel inruilde voor een ministerspost, mag Van der Graaf de vrijgekomen zetel gaan bezetten. De geboren Sluziger zat de afgelopen vier jaar ook al in de Kamer namens de ChristenUnie.

Ze stond op plaats 6 voor de ChristenUnie waardoor ze net naast een zetel greep. Nu Carola Schouten minister zal worden, neemt Van der Graaf de vrijgekomen zetel in. De politica woont momenteel in Groningen maar komt nog regelmatig in Zwartsluis, haar ouders wonen daar nog.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500