Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP gaat verkiezingen in met ‘oog voor de kern’

Geplaatst op: 19 januari 2022

De SGP Zwartewaterland heeft het verkiezingsprogramma ‘Oog voor de kern’ definitief vastgesteld. Lijsttrekker Maarten Slingerland heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen. Hij vat het zelf samen als: “Een vooruitstrevend programma waarmee de SGP wil bijdragen aan onze prachtige kernen Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en het buitengebied. Maar bovenal met oog voor de Kern met een hoofdletter wat inhoudt dat de SGP haar politieke visie baseert op het Woord van God, de Bijbel”.

Vanaf vorig jaar heeft een commissie, met veel input vanuit de leden en ondernemers, gewerkt aan het SGP-verkiezingsprogramma. Er zijn vijf actuele speerpunten geformuleerd. Variërend van het eerste speerpunt ‘Oog voor identiteit’ tot het laatste speerpunt: ‘Oog voor de schepping’.  Maar ook speerpunten als: “Oog voor wonen en leefbaarheid, Oog voor ondernemen en Oog voor elkaar’’.

“Per speerpunt zijn er herkenbare en concrete punten vastgesteld waarmee de SGP de komende periode hard aan de slag gaat voor Zwartewaterland. De komende periode richting de verkiezingen gaat de SGP volop aandacht geven aan deze speerpunten”, zegt Slingerland.

Klik hier voor het complete programma. De gemeenteraadsverkiezingen staan gepland voor 16 maart. Momenteel is de Staatkundig Gereformeerde Partij de tweede partij in de gemeente met vier zetels van de negentien zetels.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500