Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans in actie voor Villa Joep

Geplaatst op: 20 januari 2022

(Adv.) JobTrans Genemuiden gaat samenwerken met Villa Joep om zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van neuroblastoomkanker. Dat betekent voor elke cursus die je bij JobTrans volgt in 2022, JobTrans 1 euro doneert aan Villa Joep. Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen.

“JobTrans wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en het afgelopen jaar zijn we op zoek gegaan naar een passend goed doel. Deze hebben we gevonden bij Villa Joep. Ik ben ontzettend trots om deel te mogen maken van deze geweldige actie voor Villa Joep. Een doel dat mij persoonlijk als vader aanspreekt en waarbij iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoomkanker”, aldus Tim Beens – sales manager bij JobTrans.

Wat doet Villa Joep?
Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Daar wil Villa Joep verandering in brengen. Villa Joep is de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom.

Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500