Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters beginnen Voorleesdagen in pyjama

Geplaatst op: 27 januari 2022

De peuters van ’t Startblok zijn de Nationale Voorleesdagen begonnen in pyjama. Het boek ‘Kleine Muis zoekt een huis’ van auteur Petr Horácek staat centraal de komende tijd en dit boek werd interactief voorgelezen aan de peuters.

Tanja Hoekman vertelt: “We mochten een vertelkastje lenen van de bibliotheek zodat we het verhaal met mooie grote afbeeldingen konden voorlezen én bekijken. Daarna was het tijd voor een heerlijke brunch en kregen de peuters een appel (nét zo een als die van Kleine Muis!) mee naar huis. We zijn nog niet klaar met de Voorleesdagen. Maar we doen wel weer onze gewone kleren aan, ook al was een dag in de pyjama heel leuk.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500