Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wederom verlengingen bij selectie Sportclub

Geplaatst op: 28 januari 2022

Wederom goede berichten vanuit de selectie van SC Genemuiden. Hidde Streutker, Noureddine Boutzamar, Bart Jan Brouwer, Sijmon Eenkhoorn en Matthias Breman hebben allen aangegeven ook volgend seizoen weer voor Sportclub Genemuiden te willen uitkomen.

Hidde Streutker is bezig aan zijn eerste seizoen in Genemuiden en heeft het goed naar de zin, bovendien vindt hij het naar eigen zeggen fantastisch om samen te kunnen spelen met broer Jens die nog een doorlopende overeenkomst heeft. Noureddine Boutzamar speelde intussen 34 wedstrijden voor Genemuiden in 3 gebroken seizoenen en heeft aangegeven daar nog graag een (volledig) seizoen aan toe te willen voegen.

Ook nu weer drie verlengingen van door Sportclub Genemuiden zelf opgeleide spelers. Sijmon Eenkhoorn maakte al in seizoen 2011-2012 als junior zijn debuut als invaller en is momenteel met 191 wedstrijden de speler met de meeste wedstrijden in Genemuiden 1. Matthias Breman zit intussen al zes seizoenen bij de eerste selectie van Sportclub Genemuiden, veelal speelde hij in het verleden in het tweede elftal maar sinds seizoen 2020-2021 is hij nu een vaste waarde voor het eerste elftal. Bart Jan Brouwer debuteerde in seizoen 2018-2019 als speler van Sportclub Genemuiden 2 in het eerste elftal dat toen in een moeilijke fase zat. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wedstrijdselectie van Genemuiden 1.

Bijzonder blij is de TC ook met de verlengingen van de complete staf van Sportclub Genemuiden 2. Trainer Theo Lassche, assistent Gerwald Kolk, leider Hans Hendriksen, verzorger Gerrit Buitenhuis en Grensrechter Gerrit Jan Beltman blijven allen ook volgend seizoen beschikbaar voor het tweede elftal.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500