Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek zoekt vrijwilligers voor digitaal loket

Geplaatst op: 31 januari 2022

De Bibliotheek Zwartewaterland biedt in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis een DigiLoket – Informatiepunt Digitale Overheid aan. Inwoners van Zwartewaterland kunnen er met al hun digitale vragen terecht. Voor het beantwoorden van deze vragen is de Bibliotheek op zoek naar extra vrijwilligers.

In de Bibliotheek Zwartsluis is het DigiLoket – Informatiepunt Digitale Overheid iedere donderdag van 10.00 tot 11.30 uur geopend. In Hasselt iedere vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur en in Genemuiden iedere zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur.

Astrid Mensink vertelt namens de bibliotheek: “Heb jij op één van deze momenten tijd? En vind jij het ook belangrijk dat iedereen mee kan (blijven) doen in onze digitale samenleving? Stuur dan een mail: a.mensink@bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500