Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brouwer, Snel en Van den Hul op kieslijst voor BGZ

Geplaatst op: 2 februari 2022

Genemuidenaren Sander Brouwer, Johan Snel en Evenlyn van den Hul staan tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op de kieslijst voor BuitenGewoonZwartewaterland (BGZ). Kira Fijn is opnieuw de lijsttrekker voor de fractie die vier jaar geleden als eerste meedeed aan de verkiezingen. 

Kira Fijn meldt: “Zowel in de coalitie als oppositie hebben we het verschil kunnen maken wat onder meer geresulteerd heeft in meer betrokkenheid van inwoners. De komende raadsperiode willen we dit graag voortzetten, liefst met uitbreiding in de raad.”

De kandidatenlijst voor de gemeenteraad bestaat uit bekenden en aangevuld met fris nieuw bloed. BGZ wil, net als vier jaar geleden, de kloof tussen politieke thema’s en inwoners verkleinen. Opmerkelijk is verder dat er bijzonder veel Hasselters op de lijst staan. De kans dat huidig raadslid Bastiaan Tamminga terugkeert is afgenomen. De Hasselter staat op plaats vijf.

Lijsttrekker is Kira Fijn (Hasselt) , Eelko Felix (Hasselt) op plaats twee, gevolgd door nieuwkomers Linda van Veen uit Zwartsluis op drie en Sander Hartman uit Hasselt op vier. Op nummer vijf staat het huidige BGZ raadslid Bastiaan Tamminga uit Hasselt, Op plaats zes Sander Brouwer uit Genemuiden en Albert Coster (Hasselt) neemt zevende plek in.

Op 8 Nadine van der Wal (Hasselt), 9 Peter Waninge (Hasselt), 10 Cor van Dijk (Hasselt). Op 11 Romée Coster uit Hasselt. Op 12 Jeroen Bos (Zwartsluis), 13 Natalie Moorman (Hasselt) , 14 Jonathan Booij (Zwartsluis), 15 Janet Pannekoek (Hasselt,) 16 Bernita van Dijk (Hasselt), 17 Sandra Voerman (Hasselt), 18 Johan Snel (Genemuiden), 19 Henny Knoop (Hasselt), 20 Evelyn van den Hul (Genemuiden).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500