Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: bestuurssecretaresse bij scholengroep IJsselrijk

Geplaatst op: 5 februari 2022

(Adv.) De christelijke scholengroep IJsselrijk zoekt een bestuurssecretaresse voor 24 uur per week. Je verricht secretariële taken en kan managementondersteuning bieden aan het bestuur en de scholen. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Wendie Versprille via 06 21 38 31 31. Solliciteren kan per mail via bestuur@ijsselrijk.nl t.a.v. de heer J. van der Poel.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500