Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onderkomen gezocht voor zendingsgezin Paas

Geplaatst op: 10 februari 2022

De thuisfrontcommissie is opzoek naar een tijdelijke woonruimte voor de familie Paas. Zij hopen eind april voor enkele maanden met verlof te gaan in Genemuiden.

Arjan Paas vliegt onbetaald voor de MAF. Een MAF-piloot ontvangt geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De ThuisFrontCommissie (TFC) helpt daarbij. Mission Aviation Fellowship (MAF) is een christelijke zendingsorganisatie die met vliegtuigen mensen bereikbaar maakt voor hulp en het Evangelie. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika. Het is de grootste onafhankelijke non-profit luchtvaartmaatschappij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500