Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA sponsort wedstrijdbal DESZ Dames 1

Geplaatst op: 14 februari 2022

Diederik Hoekman, Greet Generaal en Klaas Eenkhoorn van PvdA Zwartewaterland hebben zaterdag de wedstrijdbal gesponsord voor de wedstrijd tussen DESZ Dames 1 en SC Rouveen Dames 1. Nadat scheidsrechter Jan Vonk de aangeboden bal goedkeurde, kon de wedstrijd beginnen. Helaas heeft DESZ de wedstrijd verloren met 1-2.

Hoekman: “Wij als PvdA zijn enorm blij dat, na de lockdown, de sportcompetities weer zijn opgestart. Met het beschikbaar stellen van deze wedstrijdbal willen we de sporters een extra steuntje in de rug geven. Sporten is gezond en gaat somberheid tegen. Tevens zorgt sporten bij een vereniging als DESZ voor een groter sociaal netwerk. PvdA Zwartewaterland vindt het belangrijk dat iedereen, die dat wil, dezelfde mogelijkheden krijgt om te kunnen sporten. Wij zetten ons in voor gezinnen waar dit, om financiële redenen, niet mogelijk is. Heel blij zijn we met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, die de contributie betaalt van kinderen waarvan de ouders het financieel niet breed hebben”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500