Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters succesvol op kringkampioenschappen

Geplaatst op: 14 februari 2022

Afgelopen weekenden werden er in de accommodatie van de Zwartewaterruiters en in de manege van Kampen gestreden voor de titels Kringkampioen en afvaardiging naar de regiokampioenschappen van Overijssel. 

Bij het springen in de klasse L categorie C sprong Sem Beens met Mandy twee keer foutloos en behaalde daarmee de titel kringkampioen. Hij mag op 26 februari in Denekamp meedingen naar de titel regiokampioen.

In de klasse B dressuur categorie AB had Evi Flier met Bluff tijdens de selectiewedstrijden al laten zien wat ze kunnen en ook afgelopen zaterdag deden ze niet onder voor de rest. Zij scoorden bij beide juryleden 211,5 punt en werden daarmee kringkampioen. Evi en Bluff mogen op 5 maart in Denekamp starten op het regiokampioenschap.

Bij de paarden in de klasse LI was Daphne Visscher met SLV’s Macron H oppermachtig en wisten zo de titel kringkampioen te bemachtigen. Voor Daphne en Macron zijn op 26 februari de regiokampioenschappen in Lonneker.

Briëtt Breman met Tegini S kwamen van start in de klasse MI, zij wisten met een nette proef 65,083% te halen en waren daarmee de beste combinatie in de klasse MI. Ook voor hun zijn op 26 februari de regiokampioenschappen in Lonneker.

Wie daar ook aan de start mogen verschijnen zijn Joëlle Dekker met It’s Me B, hun proef werd beoordeeld met 65,667 % en zij werden zo kringkampioen in de klasse MII.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500