Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Trauma voor hondjes door niet-aangelijnde viervoeters’

Geplaatst op: 15 februari 2022

Een lezer van Genemuiden Actueel doet haar beklag bij de redactie over de vele loslopende honden in Genemuiden. “Veel eigenaren lijnen de dieren niet aan tijdens het uitlaten. Mijn hondjes hebben een trauma doordat ze maandag zijn aangevallen door grotere, loslopende honden”, meldt de vrouw.

“Ik durf ’s ochtends niet meer langs bepaalde plekken te wandelen met mijn twee hondjes omdat ik weet dat daar honden niet zijn aangelijnd. Via deze weg roep ik hondeneigenaren op om hun hond in de gaten te houden en aan te lijnen tijdens het uitlaten”, aldus het baasje die haar naam liever niet in het artikel ziet verschijnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500