Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan Normaal zoekt leden: ‘Wie kan praten kan ook zingen’

Geplaatst op: 18 februari 2022

Het mannenkoor Anders dan normaal is weer volop actief. Iedere dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur wordt er weer enthousiast gerepeteerd in d’Overtoom. Het koor verzorgt jaarlijks ook zo’n 15 optredens.

Belangstellenden die het leuk lijkt om een keer een repetitie bij te wonen en mee te zingen zijn op dinsdagavonden welkom in d’Overtoom. “Ook mannen die denken dat ze niet goed kunnen zingen zijn van harte welkom, want wie kan praten kan ook zingen en leren gaat sneller dan u denkt”, meldt het bestuur.

Kijk op www.andersdannormaal.nl of bel de secretaris via 06 28226481.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500