Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbaldagen bij Sportclub lopen vertraging op door storm

Geplaatst op: 21 februari 2022

Voor het zesde jaar zal 4-Skills Soccer Academy dit jaar haar voetbaldagen verzorgen bij SC Genemuiden. Dit jaar in een wel heel bijzonder thema, aangezien 4-Skills dit jaar haar 10-jarig jubileum gaat vieren; ‘The 4-Skills Olympic Games’

Het jubileumprogramma zou maandag 21 februari starten, maar vanwege het stormachtige weer is deze openingsdag verzet naar donderdag 24 februari. Inschrijven voor deze dag is nog steeds mogelijk; ook door niet-leden van SC Genemuiden in de leeftijd 6 tot en met 16 jaar.

Gedurende de hele dag zullen de deelnemers het met en tegen elkaar opnemen tijdens de verschillende voetbalonderdelen en wedstrijden. Punten worden zo zowel voor het hele team als individueel verzameld. Alle deelnemers krijgen een leuke herinnering mee naar huis.

Deze voetbaldag is een onderdeel van het jubileumprogramma van 4-Skills. In de meivakantie (3 en 4 mei) en zomervakantie (18 t/m 20 juli) komt 4-Skills terug bij SC Genemuiden voor een meerdaags spetterend programma. De deelnemers worden verdeeld verschillende landen die het tegen elkaar zullen opnemen met nieuwe onderdelen, spellen en wedstrijden. De voetbaldagen in de mei- en zomervakantie zullen starten met een grote openings- en slotceremonie. Hierbij zullen de teams met de vlaggen en volksliederen aan de aanwezigen gepresenteerd worden.

Kijk voor meer info op: www.4-skills.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500