Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis tips van Rabobank over duurzaam wonen

Geplaatst op: 24 februari 2022

(Adv.) Denk jij weleens over het verduurzamen van je huis, maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Op 2 maart houdt Rabobank het gratis webinar Duurzaam Wonen. Voor dit webinar zijn klanten van Rabobank maar ook niet-klanten van harte welkom om deel te nemen.

Het webinar start om 19.30 uur en zal naar verwachting een uur duren. Tijdens het webinar worden deelnemers wegwijs gemaakt in de wereld van verduurzaming:

– Ontdek welke stappen je neemt wanneer je je huis verduurzaamt

– We vertellen jou meer over de mogelijkheden om te verduurzamen

– Stel je vragen aan de aanwezige specialisten via de chat

Concrete tips
Tijdens het webinar gaan we in gesprek met Corine Flipse (team Duurzaam Wonen Rabobank) en Jeroen te Riele (financieel adviseur en erkend duurzaamheidsadviseur). Ook Fiona Hamstra van het Warmtefonds is aanwezig om meer te vertellen over de energiebespaarlening. En we brengen een bezoek aan Hendrik Gommers en Elsa Visser uit ’t Harde (hun woning werd in 2020 uitgeroepen tot meest duurzame woning van Gelderland), zij vertellen ons hoe zij het hebben aangepakt en wat duurzaam wonen hen oplevert.

Daarnaast maken we een live verbinding met Sander Noordermeer (directeur Solar NRG). Kortom: we geven veel concrete tips en inspiratie waar je morgen al gelijk mee aan de slag kunt.

Aanmelden
Start jouw oriëntatie op de verduurzaming van je huis en zet hier de eerste stap! Meld je hier aan voor het webinar. Aanmelden kan t/m 1 maart.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500