Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mannenkoor Stereo na twee jaar weer actief voor publiek

Geplaatst op: 24 februari 2022

Het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo hoopt op 5 maart van zich te laten horen in de Kamper Bovenkerk. Die zaterdagavond staat er namelijk een psalmzangavond op de agenda voor Thimotheos en Stephanos. Marco den Toom is organist tijdens deze samenzangavond. 

Het koor zal psalmbewerkingen zingen en de massale samenzang voorzien van de bovenstem. Het is de eerste keer in twee jaar dat het koor voor publiek zal optreden. Dominee M. van Sligtenhorst van de Hersteld Hervormde Gemeente in Nieuwleusen heeft de leiding over de avond. Er is een collecte bij de uitgang en de toegang is gratis. De volledige opbrengst gaat naar de stichtingen die noodhulp bieden n.a.v. de overstromingen in Malawi.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500