Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Selectie Sportclub Genemuiden krijgt steeds meer vorm

Geplaatst op: 24 februari 2022

Nadat weer vier spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen voor SC Genemuiden te willen uitkomen kan Sportclub stellen dat de eerste selectie voor seizoen 2022-2023 al steeds meer gestalte krijgt. Nu Ryan van Lente, Nathan Bos, Ingmar Lassche en Hadde Pleijsier hebben verlengd, hebben al 20 spelers van de huidige selectie (24 man sterk) bijgetekend.

Ryan van Lente twijfelde eerder omdat hij momenteel in Kampen woont maar de recentelijke basisplaatsen hebben Ryan toch overtuigd voor nog een seizoen.

Nathan Bos, die zaterdag nog scoorde als invaller gaat er na een jaar afwezigheid door een ernstige blessure weer vol voor en wilde graag door.

Ingmar Lassche kwam door wat blessure leed aan het begin van het seizoen nog niet tot speelminuten in deze jaargang maar wil daar nu hij weer fit is de komende tijd verandering in brengen.

Tot slot Hadde Pleijsier, na een aantal jaren in de tweede selectie is dit zijn eerste seizoen bij de eerste selectie, dit bevalt hem uitstekend en smaakt naar meer.

De TC is uitermate tevreden met de huidige gang van zaken, weinig mutaties geeft rust en vertrouwen, dat is belangrijk voor goede prestaties.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500