Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: grafisch ontwerper/ fotograaf

Geplaatst op: 25 februari 2022

(Adv.) Adem je creativiteit? En weet je jouw creatieve uitspattingen feilloos door te vertalen naar bijvoorbeeld een logo, brochure, webdesign en fotografie? Allemaal om passievolle merken te versterken? Dan is dit jouw kans! Active Creations in Zwartsluis is op zoek naar een grafisch ontwerper/fotograaf.

Je barst van de creativiteit en wilt dat heel graag inzetten om het verhaal van onze klanten te vertellen. Je bent er een ster in om merkverhalen te visualiseren met ontwerpen en fotografie. Van concept tot ontwerp, je weet het allemaal glashelder en overtuigend aan de klant te presenteren. Nieuwsgierig naar de gehele vacature? Klik hier.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500