Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub verliest koppositie door 3-1 nederlaag op Urk

Geplaatst op: 26 februari 2022

Sportclub is er niet in geslaagd om de koppositie te behouden in de hoofdklasse B. In de derby tegen Urk waren de voormalige eilanders te sterk voor de ploeg uit de Tapijstad. Beide clubs wisten voor de rust één keer te scoren. Het doelpunt in de 45e minuut bleek ook de laatste goal voor Sportclub. SV Urk kwam in de 60e en de 85e minuut nog tot scoren waardoor de drie punten op Urk bleven. 

De heren van DESZ lieten de drie punten vandaag in de slotfase van de wedstrijd tegen Oosterwolde glippen. In de 53e minuut kwamen de Sluzigers tot scoren en het leek erop dat DESZ de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Vier minuten voor het eindsignaal scoorde de thuisploeg de 1-1 waardoor Zwartsluis met één puntje huiswaarts keerde.

HTC Zwolle ging op bezoek bij Olympia’28 in Hasselt. HTC kwam na vijf minuten al tot de 0-1. Olympia wist dat tot 3-1 te brengen waarna nog een 3-2 door Zwolle volgde. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd trok Hasselt de punten naar zich toe door er een 5-2 eindstand van te maken in de Hanzestad.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500