Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk 3:16 weer open

Geplaatst op: 28 februari 2022

Het jeugdhonk 3:16 gaat weer open. Jongeren van 12 jaar en ouder zijn elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur welkom in ’t Olde Staduus. Het bestuur komt ook graag in contact met jongeren die nog niet (vaak) in het honk zijn geweest. Het is onze bedoeling dat het jeugdhonk voor jongeren en door jongeren wordt georganiseerd. Jongeren die ideeën hebben over de invulling van het honk en de avonden zijn ook van harte welkom. 

3:16 is een gezellig ingericht honk, uitgaande vanuit de Genemuider kerken, met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games waar iedereen welkom is. Dé perfecte plek om nieuwe contacten te leggen. Maar ook om met eigen vrienden af te spreken. Het jeugdhonk draait op vrijwilligers. Voor de planning is men nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers ‘draaien’ ongeveer zes keer per jaar een dienst in het honk. Daarbij zijn er verschillende taken: contact met jongeren, achter de bar staan, snacks bakken en af en toe een buitenronde maken. Ook wordt er een aantal keren per jaar een grotere activiteit georganiseerd. Minimumleeftijd is 23 jaar, een bovengrens is er niet. Wie vrijwilliger wil worden, kan mailen naar erna_kidv@hotmail.com of bellen met 06-13378966.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500