Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub en Lars Miedema verlengen niet

Geplaatst op: 1 maart 2022

Foto: Helmich Lubberts

De TC van SC Genemuiden heeft besloten om de samenwerking met Lars Miedema niet te verlengen. Lars kwam over van het Spaanse Velez FC en beleefde een sensationele start bij de club. Tijdens zijn eerste wedstrijd, uit tegen Swift in Amsterdam scoorde hij als invaller gelijk twee maal.

Voorzitter van de TC Albert Flier geeft aan dat het een lastige beslissing was omdat Lars een prima kerel is, ligt goed in de groep en scoorde toch ook al 6 keer in dit seizoen. Sportclub bedankt Lars alvast voor zijn inzet en verwacht de komende maanden nog regelmatig van zijn kwaliteiten gebruik te kunnen maken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500