Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijziging in vraag naar producten voor Oekraïense vluchtelingen

Geplaatst op: 3 maart 2022

Afgelopen zaterdag is er bij de Gereformeerde kerk in Zwartsluis een inzameling geweest voor mensen uit Oekraïne die naar Hongarije zijn gevlucht. Samen met de stichting ‘Kinderen in Nood’ wordt het transport verzorgd. Ook na zaterdag bleven de hulpgoederen binnenstromen.

Gezien die grote hoeveelheid goederen heeft de organisatie besloten om per direct de inzameling aan te passen. Men kan alleen nog artikelen voor de persoonlijke verzorging (zeep, shampoo, maandverband, e.d.) en etenswaren (pasta, vlees / vis in blik) gebruiken.

“Uiteraard is ook een financiële bijdrage meer dan welkom. U kunt uw gift overmaken op rekening NL60 RABO 0373 7111 66 t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk Zwartsluis o.v.v. hulp Oekraïne. U kunt de spullen bij Van den Berg (in de winkel) afgeven op maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.00 en van 19.00 – 20.00 uur. Zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Het adres is Grote Kranerweerd 25 in Zwartsluis. Donderdag 10 maart sluit de inzameling”, meldt Jan Timmerman namens de organisatie.

Voor vragen kan men contact opnemen met Jan Timmerman, 06-51198008 of via jan.timmerman@gereformeerdekerkzwartsluis.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500