Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Yoran Popovic komt naar SC Genemuiden

Geplaatst op: 3 maart 2022

23-jarige centrumspits Yoran Popovic kiest voor Sportclub Genemuiden.

De TC van SC Genemuiden is erin geslaagd om overeenstemming te bereiken met Yoran Popovic voor het seizoen 2022/2023. Yoran kon kiezen uit diverse opties maar heeft dus gekozen voor Sportclub waar hij komt te spelen met oud-ploeggenoot Hidde Streutker. Yoran is een 23-jarige 1 meter 90 lange balvaste centrumspits met een neusje voor de goal. Hij begon op 5-jarige leeftijd te voetballen bij ZFC Zuidlaren waar hij al jong opviel en werd geselecteerd voor de talenten teams van de KNVB.

In 2015 koos hij voor ACV om op een hoger niveau te kunnen voetballen. Ook bij ACV viel hij op en werd hij gescout door FC Groningen en FC Emmen, hij koos voor FC Groningen maar hielt het na een jaar voor gezien en ging spelen voor HZVV in Hoogeveen.

Uit die periode kent hij SC Genemuiden als een mooie, ambitieuze club met een mooi sportpark en een fanatieke supportersgroep. In 2021 koos hij voor studie en avontuur in de Verenigde Staten en ging hij spelen voor de West Virginia University Mountaineers. Yoran heeft besloten zijn master te gaan behalen in Groningen en kwam zodoende weer beschikbaar in Nederland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500