Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eiernetjes verkrijgbaar bij HCG

Geplaatst op: 5 maart 2022

Het duurt nog even voor het Pasen is, maar in het Historisch Centrum Genemuiden aan de Hoek 27 zijn vanaf heden weer eiernetjes verkrijgbaar.

Volgens goede Genemuider traditie krijgen kinderen met Pasen een eiernetje. Zo’n eiernetje wordt gehaakt van wit katoen, met een pluim onderaan. Het werd door kinderen om de hals gedragen en gevuld met een sinaasappel, een paasei, hardgekookte eieren en eventueel wat noten en kleine paaseitjes.

Vanaf heden zijn er weer eiernetjes te koop bij Het Historisch Centrum Genemuiden, op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. De prijs is 4,00 euro per stuk. Buiten deze openingstijden kunnen belangstellenden netjes bestellen en/of afhalen bij mevr. Tiny Altena, tel.nr. 06-23340811.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500