Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugd- en jongerenwerkers welkom op ontmoetingsavond

Geplaatst op: 8 maart 2022

De jeugdafdeling van de ChristenUnie Zwartewaterland houdt zaterdag 12 maart een avond voor jeugd en jongerenwerkers. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingskerk in Hasselt om met elkaar in gesprek te gaan over actuele onderwerpen.

Aan de hand van een aantal stellingen zullen verschillende vragen aan de orde komen. Ook zal het ‘IJslandse model’ (zinvolle vrijetijdsbesteding) met elkaar worden besproken. Naast jeugd en jongerenwerkers is iedere belangstellende van harte welkom op deze ontmoetingsavond.

Programma:

– 19.30 uur: inloop

– 20.00uur: Aftrap door Alberdine

– 20.15 uur: in gesprek in kleine groepen aan de hand van stellingen.

– 21.00 uur: samen wat drinken, napraten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500