Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De schok te boven?

Geplaatst op: 10 maart 2022

Middels de onderstaande link is vandaag de vierde aflevering van de documentaire reeks over de ramp met de pont te bekijken. Daarin horen we o.a. hoe Genemuiden langzaam maar zeker de draad weer oppakt, maar ook hoe de ramp doorwerkt in het leven van de nabestaanden.

Morgen het verhaal van de veerman en zijn zoon, Thijs en Jan Velthuis. Zijn taken en verantwoordelijkheden, en het onmogelijke dilemma waar hij voor werd geplaatst, met de fatale afloop. En hoe ging het eigenlijk verder met zijn weduwe en haar dochters?

Wat tenslotte nog rest zijn de onbeantwoorde vragen en de verdronken dromen, vastgelegd in een lied. Dit alles morgen in de vijfde en laatste aflevering van deze documentaire reeks.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500