Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Help! Wordt het Zwarte Meer afgesloten?’

Geplaatst op: 11 maart 2022

(Adv.) De SGP maakt zich zorgen over de ontwikkelingen bij het Zwarte Meer. Er is een plan en er is geld beschikbaar om een prachtig wandel- en fietspad aan te leggen langs het Zwarte Meer zodat liefhebbers straks heerlijk kunnen recreëren in dit stukje Zwartewaterland.

Deze lang gekoesterde wens van inwoners was bijna in vervulling gegaan. Helaas heeft een natuurorganisatie bezwaar heeft ingediend tegen het fietspad. Ook zijn er plannen om het Zwarte Meer af te sluiten voor recreatievaart. De SGP vindt dit erg jammer. Onze natuur moet beleefbaar en toegankelijk blijven voor iedereen. In de bijgaande video geeft de SGP aan waarom zij zich wil inspannen om deze ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan en om zo snel mogelijk te starten met de aanleg van het fietspad.

Vrijdagavond staat het online-programma ‘Studio SGP’ gepland. Meekijken kan hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500