Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bowlen en goochelshow bij Fun & Forget

Geplaatst op: 12 maart 2022

Buurtsportcoaches en mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg houden op 30 maart en 1 april weer een Fun & Forget-activiteit.

Martijn Jansen vertelt: “Voor de 6 tot en met 12-jarigen staan bowlen en een goochelshow van een professionele goochelaar op het programma. Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Ook dan gaan we bowlen en maken we er een gezellige avond van.”

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar die door omstandigheden thuis, soms onbewust, op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt onder andere te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Voor aanmelden of meer informatie: www.samenzwartewaterland.nl/fun-en-forget of mail naar naar sport@zwartewaterland.nl. Contactpersoon: Martijn Jansen (sport@zwartewaterland.nl)

Aanmelden kan tot en met 24 maart. De 12-jarigen mogen zelf kiezen bij welke groep ze aansluiten.

Klik voor meer info: FlyerFunForget

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500