Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrijwilligers gezocht voor vluchtelingenopvang Kamperzeedijk

Geplaatst op: 15 maart 2022

Vluchtelingenopvang ‘Westererf’ zoekt gastheren en gastvrouwen die zich de komende periode willen inzetten aan de Kamerzeedijk. Momenteel wordt daar een opvang gerealiseerd voor 40 personen.

Coordinator Wim Slingerland vertelt: “Het opvangen van vluchtelingen is een hele omvangrijke klus. Momenteel richten we de gebouwen en units in voor bewoning. We hopen zaterdag de eerste mensen onderdak te kunnen bieden. Vooral in de eerste aanloopperiode zal er iemand aanwezig moeten zijn als aanspreekpunt. We willen zeven dagen per week bezetting regelen tussen 08:00 en 22:00 uur.”

Een vrijwillige gastheer of gastvrouw zal het aanspreekpunt zijn van de vluchtelingen en is daarnaast een soort conciërge van de opvang. “We hopen op een mooie ploeg zodat we de uren kunnen verdelen. Mensen die meer informatie willen hebben of zich willen opgeven kunnen mij bellen. Woensdagavond tussen 19:30 en 20:20 uur is er de gelegenheid om als potentiele vrijwilliger een kijkje te nemen aan de Kamperzeedijk 115”, besluit Slingerland.

In contact komen met Wim kan via wim.slingerland@outlook.com of via 06-53740250

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500