Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacatures: OBN Hasselt zoekt nieuwe collega’s

Geplaatst op: 23 maart 2022

(Adv.) Ongediertebestrijding Nederland (OBN) in Hasselt heeft ruimte voor nieuwe collega’s. Het bedrijf is opzoek naar een fulltime service medewerker. Daarnaast heeft OBN ruimte voor een fulltime medewerker op de afdeling telefonie en administratie. OBN biedt naast een goed salaris ook volop mogelijkheden om cursussen te volgen waardoor je kan groeien in je vak. Nieuwsgierig naar de complete vacatures? Kijk snel op www.obn.eu

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500