Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mest- en potgrondverkoop bij Hervormd Centrum

Geplaatst op: 24 maart 2022

Op zaterdag 26 maart houdt de GHOE (Genemuiden Helpt Oost Europa) vanaf de parkeerplaats bij het Hervormd Centrum een potgrond/kippenmest actie! Belangstellenden hebben de mogelijkheid om tussen 9.00 en 12.00 uur potgrond en/of kippenmest te kopen. Er staan vrijwilligers klaar om de potgrond in de auto te leggen.

Let wel; de voorraad kippenmest en potgrond is dit jaar kleiner dan normaal. Dit vanwege het feit dat we geen zakken willen overhouden. Wees er dus op tijd bij, op=op.

De potgrond is voorzien van een goedkeuringscertificaat en zit in grote zakken (45 liter). De prijs voor een zak potgrond is € 5,50. De kippenmestkorrels zijn verpakt per 7,5 kg en kost per zak € 7,50. De mest is milieuvriendelijk en o.a. geschikt voor bloemen en planten, maar ook voor gazons, coniferen en groentetuinen enz. Een zak mest en een zak grond samen wordt u aangeboden voor € 12,50.

U steunt met de aankoop verschillende diaconale projecten in Roemenië waar de werkgroep al meer dan twintig jaar actief is. Op dit moment is er geen concreet project waarvoor gespaard wordt. Wel zijn er goede contacten met o.a. het CE House en Ds. Visky in Oradea. Wanneer daar (geld)nood is wordt hierop ingespeeld. Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Voor vragen over de actie kunt u contact opnemen met Erna Last: 0613378966 of ghoegroep@gmail.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500